Metalci iz kraševa.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Metalci iz kraševa.

Mi smo metalci iz kraševa ali naš forum nije samo o metalu nego skoro o svemu pa s toga navalite pišite i registrirajte se...svatko je dobro došao.

Početna stranicaLatest imagesRegistracijaLogin

Thrash Metal

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Sorc
WeBmAsTeR
WeBmAsTeR
Sorc

Broj postova : 523

Thrash Metal Empty
PostajNaslov: Thrash Metal   Thrash Metal Icon_minitimesub tra 05, 2008 11:08 am

Thrash metal podvrsta je heavy metal glazbe, za koju se smatra da karakteristikama (često socijalnim i politički angažiranim tekstovima), odnosno brzim gitarskim ritmovima i solo dionicama te agresivnim stilom pjevanja, utjecaje vuče iz engleskog punk pokreta, odnosno njegova kraja koncem 1970. Tako se često obrade pjesama punk bendova mogu naći na albumima thrash velikana poput Slayera, Overkilla ili Nuclear Assaulta.Pojam se najčešće pogrešno prevodi kao "trash" (eng. smeće) metal, iako pojam "thrash" znači "mljeti, drobiti..".

Meni su najbolji Thrash metal bendovi Overkill,Pantera i Slayer
[Vrh] Go down
http://crogamers.top-forum.net
¤addicted to metal¤
¤siNNer¤
¤siNNer¤
¤addicted to metal¤

Broj postova : 470

Thrash Metal Empty
PostajNaslov: Re: Thrash Metal   Thrash Metal Icon_minitimesub tra 05, 2008 12:54 pm

definitivno se slažem sa šorcom...šorc nemam riječi...da si stavio koju sliku još reko bih da je ovo dosad tvoj najbolji post....Pantera kod mene zaslužuje prvo mjesto kod Thrash metal bendova,drugi je OverKill,a treći Slayer iako se Slayer I OverKill bore za drugo....lol
[Vrh] Go down
http://metalacizvtc.blog.hr

Thrash Metal
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Koji vam je najbolji Thrash Metal album?
» Nu-Metal
» Heavy Metal
» Power Metal
» metal potpuno